2015. júl 30.

Itt találkozhatsz velem

írta: ur.anita
Itt találkozhatsz velem

 

covernew.png

3 havonta egyszer INGYENES coaching a Hellóanyuban!

3 havonta egyszer, a Hellóanyu facebook oldalán előre meghirdetett időpontban ingyenes 90 perces coachingot tartok, egy alkalommal, egy fő részére. Ez az én önkéntes munkám, társadalmi felelősségvállalásom.

Kinek? Szeretném, ha a coaching mint módszer eljutna azokhoz is, akik úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek egy ilyen szolgáltatásért. Elsősorban nőknek, mert úgy érzem, a társadalmi és a közvetlen környezetből érkező nyomás elsősorban tőlük várja azt, hogy kevesebb mozgástérrel, lehetőséggel, karriermentes élettel, erősen kompromisszumos helyzetekkel is elégedjenek meg, sokszor magukat háttérbe szorítva csak másokért éljenek. Szerintem pedig az önmegvalósítás szinte minden élethelyzetben (akár család mellett is!) és életkorban lehetséges, csak konkretizálni, magadra szabni és elkezdeni kell. Ha úgy érzed, van egy célod, egy ötleted vagy álmod, csak nem tudod, hogyan fogj hozzá, vagy már hozzáfogtál, de elakadtál, akkor szeretettel várlak egy 90 perces coachingra, ami lökést adhat az induláshoz vagy a folytatáshoz.

Miben tud segíteni a coaching-beszélgetés?

Segített abban, hogy térben és időben elhelyezzem a történetemet és egy teljesen új nézőpontból lássam azt a végén, majd a következő napokban, hetekben. Így összeraktam egy puzzle-t, aminek a darabkái nálam voltak ugyan, de a teljes képhez szükségem volt Anita kérdéseire. Másnap magabiztosan mosolyogva tudtam, hogy minden fantasztikusan és szépen halad a maga útján, én pedig teszem a dolgomat ahhoz, hogy ez a folyamat termékeny legyen és maradjon. Kékesi Bea

A következő időpont, amelyre jelentkezhetsz: 2018 tavaszán (pontos időpont hamarosan!)

Hogyan tudsz jelentkezni? A Hellóanyu facebook oldalán meghirdetett időpontra a Hellóanyu mellékelt űrlapján tudsz jelentkezni. Az első, leggyorsabb jelentkezőé az időpont, akinek visszaigazolást küldök. De ha nem jönne össze, a következőre újra jelentkezhetsz! :-)

-----------------------------------------------------

Egyéni coaching

Változások vannak az életedben, új élethelyzetben kell helytállnod? Vagy épp az a baj, hogy már régóta nincs változás, de Te már nagyon vágysz rá? Karrierépítés, munkahely-váltás, új munkaterület, kiégés a mostani munkádban? Elakadás egy számodra fontos kérdésben? Az önmegvalósítás valós lehetőségeit keresed? Szeretnél jobban kiteljesedni a saját életedben? Van egy ötleted, de nem tudod, hogyan indulj el a megvalósítás útján? Fontos döntés előtt állsz, amit jó lenne egy független, elfogultság-mentes külső szemlélővel megvitatni? Már régóta próbálsz egy kitűzött célt elérni, de valahogy mindig elmarad a várt eredmény?

Mindezek átgondolásra és a számodra megfelelő, neked való út és megoldás megtalálására alkalmas támogató módszer a coaching. Coachként sok embert kísértem már végig azon az úton, ahol sikerült értékes felismeréseket tennie, reális célkitűzéseket megfogalmaznia és konkrét lépéseket tennie azért, amit szeretne elérni, amire igazán szüksége van, ami előrelépést jelenthet neki.

Ha szeretnéd kipróbálni, jelentkezz be Te is coachingra hozzám! Budapest belvárosában, a Kálvin téren várlak - előzetes időpont-egyeztetés után. További információk és jelentkezés: itt.

--------------------------------------------------

Kiscsoportos coaching

A coaching akár kisebb munkahelyi közösségeknek, egy közös ügyön dolgozó team tagjainak, induló vagy működő vállalkozások vezetőinek és munkatársainak, civil szervezeteknek is remek módszer célkitűzésre, új ötletek megfogalmazására és kidolgozására, a közös munka elősegítésére, a motiváció fokozására. Kiscsoportos formában (4-12 fő) hatékony támogatója az innovációnak és fejlődésnek. Ha érdekel ez a lehetőség, itt kérhetsz további tájékoztatást.

----------------------------------------------------

LÉGY JELEN! Mindfulness alapú tanfolyam

Egy módszer, ami tényleg működik! Egyszerű technikák, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlatok és egy olyan szemlélet, ami nagyon "felhasználóbarát". 5 alkalmas kiscsoportos tanfolyam, ahol a coaching megoldásközpontú szemlélete ötvöződik a mindfulness jelenre koncentráló és a tudatos jelenlétre építő szellemiségével. Részletes információ a tanfolyamról: itt!

A következő Légy jelen! tanfolyam, amelyre jelentkezhetsz: 2018 tavaszán indul!

------------------------------------------------

Előadások, beszélgetések, workshopok

Felkérésre szívesen vállalom előadás, beszélgetés, workshop vezetését, megtartását olyan témákban, amelyek coachként a szakterületemhez kapcsolódnak és amelyekben hitelesen tudok másoknak ötleteket, inspirációt, motiváló gondolatokat és gyakorlatcentrikus tapasztalati tudást átadni. Témák, amelyek szóba jöhetnek: önmegvalósítás (különösen a női, anyaként megélt önmegvalósítás - tekintve, hogy magam is 3 gyerekes anya vagyok); változáskezelés; hogyan csináljam: az ötlettől a megvalósításig vezető út; miként lehetünk a mindennapokban boldogabbak és elégedettebbek (többek között a pozitív pszichológia kutatási eredményei alapján); szemléletváltás: konkrét gyakorlatok és tevékenységek, amelyek segíthetnek pozitívabban látni a világot és saját magunkat; hogyan készítsd el a saját örömtervedet stb. További információ és ajánlatkérés itt.

Ur Anita

coach, az Örömterv blog szerzője

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

coaching ingyenes coaching Ur Anita coach