örömterv

légy felelős a saját jóllétedért

2018. feb 13.

Gyeplőt vissza a kézbe!

írta: ur.anita
Gyeplőt vissza a kézbe!

horse-1139142_1920.jpg

Milyen az, amikor kicsúszik a kezedből az irányítás? Amikor csak sodródsz a történésekkel, és úgy érzed, hogy nagyon kevés ráhatásod van az események kimenetelére? Az átmeneti kontrollvesztés teljesen normális, mindenkivel előforduló élethelyzet, de ettől még nagyon vacak érzés. Saját bevált tippjeimet olvashatjátok arra az esetre, ha a saját hajatoknál fogva szeretnétek kirángatni magatokat ebből az állapotból!

...

Tovább Szólj hozzá

egotrip coaching életminőség

2018. jan 28.

Hogyan változhat a fb-hírfolyamod inspiráló időtöltéssé?

írta: ur.anita
Hogyan változhat a fb-hírfolyamod inspiráló időtöltéssé?

facebook-1084449_1920.jpg

Napi hány perc? Hány óra? És pontosan mit olvasol? Mit nézel? Hogy érzed közben magad? És közvetlenül utána? Tudatosan alakítod a közösségimédia-fogyasztásodat vagy sodródsz az impulzusokkal? Én néhány hónapja gyökeresen átalakítottam a fb-hírfolyamomat. Azóta inspiráló magazinként, értékes időtöltésként, hasznos kikapcsolódásként használom ezt a platformot. Nem volt nagy ördöngösség, megosztom veletek, hogyan és mit csináltam.

...

Tovább Szólj hozzá

közösség tudatosan jókedvű hétköznapok

2018. jan 17.

Könyves bakancslista-kihívás

írta: ur.anita
Könyves bakancslista-kihívás

konyves.pngBakancslistából is lehet sokféle: utazásra, kalandokra, új dolgok kipróbálására vonatkozó. Én most egy különleges bakancslista-ötletet hoztam Nektek: tulajdonképpen inkább könyves kihívásnak nevezném. Az olvasás a belső szabadság megélése, lelassulás, kikapcsolódás. Ha ez egyben izgalmas és inspiráló kihívás is - akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csupán jól szórakozol, hanem tanulhatsz, fejlődhetsz is. Könyves bakancslista-kihívásra fel!

...

Tovább Szólj hozzá

könyvajánló bakancslista feltöltődés boldogság-projektek

2018. jan 03.

Csak egy szó - 2018

írta: ur.anita
Csak egy szó - 2018

background-2847042_1920.jpg

Tavaly bukkantam rá először erre a kezdeményezésre: válassz egy szót az egész éved mottójául. Csak egy szót. Játékos, tét nélküli kipróbálásnak indult a részemről, magam sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy hatással lesz rám a választott szó egy éven keresztül. Vissza- és előretekintés. És vajon mi lesz az új egyszavas mottóm 2018-ra?

...

Tovább Szólj hozzá

coaching perspektíva tervezz

2017. dec 14.

Karácsonyi élmény-bevásárlóséta 2017

írta: ur.anita
Karácsonyi élmény-bevásárlóséta 2017

20171111_103140.jpg

Lassan a finisbe ér a karácsonyi őrület, legalábbis a bevásárlás tekintetében! Én idén döbbenetesen visszafogott vagyok, alig veszek valamit, legalábbis semmi feleslegeset: jó lesz valakinek valamire kis csetreszkéket, több tonna szaloncukrot, szép csomipapírokat és szalagokat... hanem extratudatosan tartom magam a decemberi mottómhoz: egyszerűen, természetesen, fenntarthatóan . Most egy olyan budapesti bevásárló-sétaútvonalat ajánlok nektek 5 megállóval, amely amellett, hogy csodaszép és elképesztően hangulatos, még élményszerű és ökotudatos is! És mivel ez mind kis üzlet és boltocska egy útvonalon - szóval garantáltan tömegmentes is. #3órakikapcs ezúttal ajándék-lelőhelyekkel!

...

Tovább Szólj hozzá

kipróbáltam! élményajánló nagyvárosi örömök slow time #3orakikapcs