2015. ápr 04.

Rólam

írta: ur.anita
Rólam

_MG_6452.JPG

Ur Anita
tréner, coach

Korábban évekig pedagógus voltam, majd a pályamódosítás mellett döntöttem: tanulás és tapasztalatszerzés után néhány évig vezetőképzési területen (vezetői kompetenciafejlesztés) tevékenykedtem, az utóbbi években pedig főként coachként dolgozom egyéni ügyfelekkel. A stabil módszertani háttér, a saját 3 éves vezetői tapasztalatom és a kliensekkel közös több száz órás coaching-tapasztalat kiegyensúlyozott, nyitott, magabiztos, mindemellett kellő alázattal dolgozó szakmai személyiséggé formált engem.

Hiszek abban, hogy felelősek vagyunk a saját jóllétünkért - ebben szeretnék támogatni mindenkit, aki a blogomat olvassa és azokat is, akik hozzám fordulnak, hogy coachként segítsek a vágyaik megvalósításában, céljaik elérésében. Az Örömterv blog szerzőjeként és coachként  olyan megoldások híve vagyok, amelyek a célkitűzést rendkívül gyakorlatias, a mindennapi életünkbe beépíthető megvalósítási tervvel kombinálják. Bővebben itt olvashatsz az én módszeremről; hiszem és a gyakorlatban is tapasztalom, hogy ez egy kitűnő eszköz a sikeresebb önérvényesítéshez, a saját életünk saját igényeinkre alakításához, a lehetőségeink kiaknázásához, céljaink eléréséhez.

Én minek örülök? A saját örömtérképemen jelentős helyet foglal el a családom: a három gyerekem (egy 6 és egy 4 éves fiú meg egy pici kislány), a férjem; a barátaim és a munkám. Rajongok a jó borokért, feltölt és kikapcsol az írás-olvasás, az inspiráló beszélgetések és találkozások, a gasztronómiai és földrajzi kalandozások, az új dolgok kipróbálása és tanulása, a városi teraszomon kertészkedés.

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

Ur Anita coach