2015. júl 30.

Örömterv - coaching

írta: ur.anita
Örömterv - coaching

 _mg_6420.JPG

Mi az Örömterv?

Egy blog. Ahol mindenféléről írok, ami örömtelibbé teheti a mindennapokat és ami témáival, ajánlóival azt támogatja, hogy légy felelős a saját jóllétedért!

Coaching. Vagyis egy olyan önfejlesztő program, amely a célkitűzést rendkívül gyakorlatias, mindennapi rutinba beépíthető megvalósítási tervvel kombinálja. Bővebben itt olvashatsz a módszerről. Élvezetes és hatékony!

Miért Örömterv?

Hiszem, hogy ha teszünk a saját vágyainkért, céljaink eléréséért, az egyben az örömünket, magunkkal való elégedettségünket is szolgálja. A coaching nem csodaszer, de remek eszköz arra, hogy jobban érezd magad a bőrödben, többet törődj magaddal, változz, fejlődj és lépéseket tegyél a pozitív célok érdekében. Tervezz és csináld!

Hogyan vehetem igénybe?

Egyéni coaching. Személyes találkozón, néhány alkalom alatt együtt dolgozunk a témádon. Nincs benne semmi hókuszpókusz, ezotéria vagy álpszichologizálás - van viszont szakszerű kérdezéstechnika, hiteles módszertan és a teljes figyelmem - ezeket én biztosítom. A megoldás vagy a megoldás felé vezető út a te elérhető erőforrásaidból, jelenlegi élethelyzetedből, a te alternatíváidból, a te habitusodnak megfelelően, a te energiáidat mozgósítva születik meg. Belőled, benned. Én csak segítek a kérdéseimmel. Ez csak rólad szól! Az egyéni coachingról még többet megtudhatsz a honlapomon: coaching neked.

Csoportos coaching. A kiscsoportos (4-12 fő) workshopon egy előre meghatározott témán dolgozunk együtt fél vagy egy nap alatt.  Egy-egy kisközösséget érdeklő, rájuk szabott témában (változáskezelés, önmegvalósítás, célkitűzés, akcióterv a megvalósításra stb.) céges vagy civil megkereséseknek is szívesen eleget teszek. A csoportban az azonos téma iránt érdeklődő, de  különböző utakat és megoldási lehetőségeket magukban hordozó emberek rendkívül inspirálóak lehetnek egymás számára. Együtt még hatékonyabb és energizálóbb!

Kinek jó ez?

Mindenkinek. (Majdnem mindenkinek). Sokan vagyunk úgy egy vágyott céllal - különösen igaz ez a saját örömcéljainkra, álmainkra és jóllétünkre -, hogy homályosan vagy akár konkrétan tudatában vagyunk annak, hogy mit szeretnénk, de az álomból valósággá válása vagy a hétköznapi gyakorlatba való beépülése elmarad... mert sok a dolgunk, mert a rutinok dominálnak, mert nem tudjuk, hol kezdjük el. Neked való az általam nyújtott coaching:

 • ha több örömre, minőségi pihenésre és feltöltődésre, több én-időre vágysz, de különböző okok miatt ezt eddig nem sikerült megvalósítanod
 • ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben és hajlandó vagy tenni ezért
 • ha életmódváltásba szeretnél fogni - előszörre vagy többedszerre, de ehhez szükséged lenne kapaszkodókra
 • ha önazonosabb működést szeretnél, mert eddig mindig valahogy mások érdeke, a többség választása, a környezeted elvárása vagy a szokás hatalma sodort
 • ha a munka/család mellett már rég nem szántál magadra, a saját vágyott céljaid megvalósítására időt
 • ha hajszoltnak érzed magad a mindennapokban és szeretnél több nyugalmat, nagyobb elégedettséget érezni
 • ha van egy álmod, ami régóta foglalkoztat, de soha nem mertél belevágni, mert nem tudod, hogy hogyan kezdd el
 • ha változás előtt állsz vagy éppen változás közben vagy és nem látod, hogy merre van az előre
 • ha döntésre készülsz a közeljövőben és jó lenne, ha egy külső szem - külső fül támogatna a számodra jó döntés meghozatalában
 • ha munkádban elakadtál, változásra vágysz vagy szeretnéd, ha jobban a tiéd lenne, amit most csinálsz
 • ha a munka és magánélet összehangolásával problémáid vannak: szeretnél számodra és a szeretteid számára megfelelőbb arányokat, prioritásokat és összhangot megvalósítani a mindennapokban
 • ha új, kihívó feladat vár rád vagy egy számodra teljesen új területen kell hamarosan bizonyítanod
 • ha új dolgokat, vágyott szokásokat szeretnél integrálni az életedbe, de a gyakorlatban nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá
 • ha már sokszor próbáltál valamin változtatni, de valahogy soha nem voltál elégedett az eredménnyel, és most újra megpróbálnád
 • ha nagy fába vágnád a fejszédet, de jó lenne a kisebb mérföldköveket, a célodhoz vezető utat tisztábban látni, a lehetséges akadályokra és azokon való továbblépésre előre felkészülni

Hány alkalom?

Az egyéni coaching általában 3-5 alkalom (egyenként 90 perc). Ez az adott témától és a te igényeidtől függ. Az átlag a 4 alkalom szokott lenni.

Mikor és hol?

Neked megfelelő, előre egyeztetett időpontban, általában hetente egyszer találkozunk. A helyszín célszerű, ha egy semleges, csendes hely. Keddenként egész nap (reggel 9-től este 9-ig) Budapesten, a Kálvin téren tudlak fogadni. Ettől eltérő időpontban valamelyik, általad választott budapesti kávézóba tudunk találkozót megbeszélni.

Megengedhetem én ezt magamnak?

Igen! A coaching felgyorsíthatja és hatékonyabbá teszi a kitűzött célok megvalósítását. Emellett eddig rejtett erőforrásokra, új ösztönző erőre és nagyobb önbizalomra is szert tehetsz a folyamat végére.

Számomra fontos, hogy mindenki számára elérhető szolgáltatást nyújtsak, mert ez a módszer ugyanúgy alkalmas a magas pozícióban levő vezetők munkájának támogatására, mint a nem vezető beosztású emberek hétköznapi élet- és döntéshelyzeteire való reflektálásra; képes hatékonyan motiválni és továbblendíteni. Mert mindenki joga és lehetősége a fejlődés, a változás és az önmegvalósítás!

Az egyéni coaching ára: 10.000 Ft/alkalom

Törődj magaddal tudatosan, törődj a céljaiddal is! Érdeklődj a részletekről itt, jelentkezz be egyéni coachingra e-maiben vagy telefonon!

Ur Anita

oromterv@gmail.com

0620/350-9658

ADATAIDAT BIZALMASAN KEZELEM, KIZÁRÓLAG KAPCSOLATFELVÉTEL CÉLJÁRA HASZNÁLOM, RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT A HONLAPOMON TALÁLSZ: ITT.

 

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

coaching lifecoaching Ur Anita coach