2015. máj 29.

Ezt nézd meg! A legjobb, legérdekesebb júniusi fesztiválok

írta: ur.anita
Ezt nézd meg! A legjobb, legérdekesebb júniusi fesztiválok

8fd90bb33f3db3ccc7b59caa66f53ed5.jpg

A nyáron havi egy fesztiválajánlóval jövök. És nem az unalomig ismertekkel! Csupa friss, érdekes, mókás, rendkívüli, egyedi programot ajánlok országszerte. Mert a Szigeten és a VOLT fesztiválon túl is van élet. Szemezgess és tervezd be a nyaradba a neked tetsző fesztiválok meglátogatását!

Tokaji Borfesztivál

június 5-7. Tokaj

Vezetett vártúrával, Maszkura és Tücsökraj koncert, Hegyre fel - extrém futóverseny és persze jóféle tokaji borok.

Belvárosi Fesztivál

június 5-7. Budapest

A város szívében, az V. kerületben, több helyszínen. Irie Maffia, Zuboly, Magashegyi Underground koncertek, dizájnvásár, állatsimogató, zenei játszóház. Ingyen!

Már kora délután koncertek, igen színesen jazz, rock, pop, folk és megannyi stílust képviselve. Ha gyermekkel vagyunk, őket játszóházak és gyerekprogramok sora  várja de minden további nélkül belefuthatunk egy divatbemutatóba, filmvetítésbe vagy néptánc bemutatóba.

Keceli Meggyfesztivál

június 12-13. Kecel

Lesz egy csomó meggyes étel, meggymagköpő verseny :-), biciklitúrák és Presszó Tangó Libidó koncert.

Helló Hősök Fesztivál

június 14. Budapest - többek között Anna and the Barbies koncert meg Sena és zenekara, slam poetry bemutató és verseny, vészhelyzet esetére elsősegélynyújtó megoldások a Vöröskereszttől, de nekem ez a programpont tetszik a legjobban:

Gyere és szerezz egy új barátot a Közös Ülésben! A játszóházak hangulatát idéző színes labdákkal teli dobozba ülve lehetőséged van arra, hogy megismerj egy idegen embert, megvitassátok az élet nagy kérdéseit és nevessetek egy jót. A bemelegítő kérdésekkel segítünk, a többi rajtad  és  a melletted ülő kedves idegenen múlik.

 Hamburger Day

 június 18-21. Budapest

Budapest legjobb hamburgerei és hamburgeresei. Sok-sok hamburgeres, best of hamburger díj, evőverseny, cseh sörök.

Tiszavirág Fesztivál

június 18-20. Szolnok

Babzsákos szabadtéri mozi, Maláta tér, Borházak utcája, széles zenei programkínálat, pl. Palya Bea koncert + a főszereplő szenzáció, ha a kérészek is úgy akarják, akkor a varázslatos tiszavirágzás lesz. Én még soha nem láttam élőben, egyszer úgy megnézném! :-)

A fesztivál minden napján hajó indul a folyó páratlan természeti szépségeinek felfedezésére egy rövid 1 órás sétahajózás keretében. Amennyiben a kérészek is alkalmazkodnak a fesztivál időpontjához, úgy szemlélői lehetünk rövid násztáncuknak .

Budapest Essentials

június 25-28. Budapest

10 különleges helyszín - 10 ok fesztiválozni! Vásárcsarnok, Vidámpark, Vasúttörténeti Park, Zwack Unicum gyárudvar, Palatinus strand stb.

Louis Armstrong Jazzfesztivál

június 26-28. Bánk

Ha még soha nem jártál a Bánki-tónál és szereted a jazzt, akkor kötelező! Csodás környezet, víziszínpad, ingyenes gospel koncert.

Szólj hozzá

nyaralás élményajánló